De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verhuur

Verhuur

Heftruck verhuur Groningen

Op zoek naar een heftruck voor tijdelijk gebruik? Bij PTB kunt u een heftruck huren. Door onze jarenlange ervaring met heftruckverhuur en verkoop weten wij precies welke heftruck het beste aansluit bij uw eisen. Daarnaast verhuurt PTB ook pallettrucks, stapelaars, zijladers, reachtrucks, off-road machines, reinigingsmachines en hulpstukken.

Bekijk hier de verhuurtarieven.

Een truck voor uw situatie

Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij een heftruck bieden die bij uw specifieke wensen en situatie past. Wij hebben heftrucks met hefvermogens van 1,0 ton tot 25 ton. Of u nu een kleine wendbare heftruck zoekt voor het lichtere werk of een zware heftruck voor de grote klussen. Groot, klein, elektrisch, diesel of LPG. Voor binnen gebruik of voor buitengebruik. Een truck huren voor een dag, een week of een maand; bij PTB is alles mogelijk.

Heeft u een klus waar een heftruck bij nodig is, maar niemand beschikbaar met een heftruckrijbewijs? Het is bij ons mogelijk een heftruck te huren inclusief chauffeur.

Geen stilstand door storingen

Bij eventuele storingen brengt PTB direct vervangend materieel. Op deze manier wordt stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Wij verhuren alleen gekeurde trucks die voldoen aan hoge kwaliteitseisen, waardoor storingen relatief weinig voorkomen.

Andere machines

Op zoek naar een andere machine voor tijdelijk gebruik? Naast het huren van heftrucks, kunt u bij ons ook terecht voor de huur van reinigingsmachines en aanverwant materiaal zoals minishovels, minigraafmachines en hoogwerkers. U kunt bij ons ook een handpallettruck, een stapelaar of een reinigingsmachine huren. Daarnaast hebben wij veegmachines en schrobmachines te huur. Hieronder een ziet u welke machines we onder andere beschikbaar hebben voor verhuur.

 • heftrucks
 • pallettrucks
 • stapelaars
 • zijladers
 • reachtrucks
 • off-road machines
 • reinigingsmachines
 • hulpstukken

 

Lange termijn?

Indien u zeker weet dat u voor een langere periode een heftruck wilt huren, is het wellicht interessant om deze machine te leasen. Wij kunnen machines aanbieden op basis van operationele lease of financial lease. U vindt meer informatie op onze pagina over Heftruck leasen.

Meer informatie? Wij helpen u graag

contact

PTB werkt voor klanten in heel Nederland, maar voornamelijk voor klanten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

PTB diensten

 • PTB Group sinds 1897
 • Full service dienstverlening
 • Landelijk opererende servicedienst

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen