De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Veegmachines

Veegmachines

Voorzetapparatuur

PTB Transportmiddelen heeft ook een ruim aanbod voorzet apparatuur zoals onder andere klemmen en schepbakken

ontdek meer
magazijnwagens fetra

Magazijnwagens

Van bijzetwagen tot magazijnwagen. Uitstekende mobiele oplossingen voor in uw magazijn .

ontdek meer
intern transport

Heftruck verhuur

Of u nu een kleine wendbare heftruck zoekt of een zware heftruck voor grote klussen. Alles tegen zeer scherpe prijzen!

Ontdek meer
Maatwerk PTB

PTB Special Products

Maatwerk Machines

PTB Special Products ontwikkelt en bouwt op maat gemaakte hef- en transportmachines. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van goederen met een extreem gewicht of afwijkende omvang. PTB bouwt machines volledig aangepast op uw specifieke transport wensen. Lees meer over PTB Special Products. 

PTB Specials

 

Veegmachines

Veegmachines

PTB Transportmiddelen heeft hiervoor een ruim assortiment veegmachines. De veegmachines kunnen zowel worden geleverd in een loopuitvoering en een zituitvoering. 

Doordat de maatvoering van de veegmachines zeer divers is, is er voor iedere toepassing een geschikte machine leverbaar. Wij leveren veegmachines die geschikt zijn voor diverse locaties, waaronder zwembaden, winkels, magazijnen en parkeergarages.

Door de diversiteit in de te leveren veegmachines is er altijd een oplossing voor uw specifieke situatie voor handen. Van het reinigen van kleine ruimtes zoals toiletten en trappenhuizen tot aan complete bedrijfshallen en magazijnen. PTB heeft de veegmachine die bij u past.

PTB levert professionele veegmachines en veegzuigmachines, zowel opzit veegmachines als achterloop veegmachines. 

Rondslingerend afval en vuil op vloeren staat niet alleen slordig, maar het kan ook onveilige situaties opleveren. Voor het weg nemen van de risico’s is het goed kunnen reinigen van vloeren van groot belang. De bezem zal dus regelmatig ter hand moeten worden genomen, grote oppervlakken handmatig vegen wordt echter al snel inefficiënt. Bij grotere vloeroppervlakken zal machinaal reinigen vaak een oplossing zijn.

Wij hebben machines voor gebruik binnen en voor gebruik buiten. Machines voor smalle winkelpaden en machines voor grote bedrijfspanden. Liever zitten of toch meelopen? PTB kan voor iedere toepassing een passende machine leveren.

Ons werkgebied gaat verder dan de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bedienen klanten door heel Nederland.

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen