De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Armanni elektrische stapelaar

Armanni elektrische stapelaar

Armanni elektrische stapelaar

Advies nodig? Wij helpen u graag:

Contact
Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Speedy

De Speedy Light en Speedy plus is het instap model van Armanni. Behendigheid, veelzijdigheid en eenvoud is wat kenmerkend is voor dit model. De Speedy Light stapelaar heeft een hefvermogen van 1,0 ton en de Speedy Plus heeft een vermogen van 1,2 ton. Daarnaast is de Speedy Light voorzien van een freelift mast. Beide modellen kunnen tot 1600mm heffen.

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Master

De Armanni Master stapelaars vormen een perfecte balans tussen kracht en compacte vormgeving. Hierdoor blijft de truck uitermate geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. De Master Light heeft een hefvermogen van 1,0 ton en kan heffen tot 2900mm. De Master Plus heeft een hefcapaciteit van 1,2 ton en een hefhoogte tot 3500mm. De Master uitvoering is voorzien van een 200 mm free lift mast (voor heffen onder 3300 mm).

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Delta/ E/ UB

Deze krachtige stapelaar is beschikbaar met een hefvermogen van 1,2 en 1,5 ton. De stapelaar kan worden geleverd met een mast van 1600, 2500, 3000 en 3500mm. Dankzij het design en de bouw presteert deze stapelaar zeer goed. 

De Delta E is voorzien van een geëxtrudeerde mast. Dit komt vooral bij heffing van zwaardere of uitzonderlijke ladingen goed van pas. De Delta UB heeft een optrede waarop de bestuurder kan meerijden. Vooral bij het afleggen van grote afstanden gedurende een werkdag biedt een meerijd stapelaar een uitkomst.

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Delta CP Contragewicht Stapelaar

Deze Armanni Delta CP is een contragewicht stapelaar met vrijdragende vorken. De stapelaar heeft de voordelen van een heftruck, maar verpakt in een compact ontwerp. De stapelaar wordt bestuurd door middel van een dissel. De machine is voorzien van stuurbekrachtiging, mastneiging, verstelbare vorken, een ingebouwde lader, een krachtige batterij, parkeerrem en meer. 

 

De contragewicht stapelaar is een ideaal alternatief voor een heftruck, vooral wanneer uw logistieke proces vraagt om de functionaliteit van een heftruck, maar hiervoor geen ruimte is. De contragewicht stapelaar is gemakkelijk te manouvreren in kleinere ruimtes.

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Delta TRX

De Delta uitvoering van Armanni is een stapelaar die gebouwd is om grote hoogtes te bereiken. De 3-delige mast is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Mogelijke hefhoogtes zijn: 3000, 3500, 4000 of 4500mm. De structuur en bouw van de truck maakt regelmatig gebruik mogelijk, zelfs bij het vervoer op hoogte.

Armanni Delta is beschikbaar in 2 uitvoeringen: de Delta TRX 140 en de Delta TRXFL 140. Beide uitvoeringen hebben een hefcapaciteit van 1400kg. De Delta TRX is voorzien van laterale hefcilinders, waardoor er beter zicht is door de mast heen. De Deltra TRXFL is daarentegen voorzien van een freelift mast. Dit kan vooral goed van pas komen bij gebruik in ruimtes met een laag plafond.

De stapelaar reduceerbaar tot een zeer compact formaat dankzij de triplex mast.

Raadpleeg de productspecificaties (pdf) hieronder voor meer informatie of neem contact op met onze medewerkers.

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni MAX

Deze truck is extra krachtig en samengesteld uit materialen die uitermate geschikt zijn voor het heffen van zware ladingen. Extra stevigheid in de mast en de benen zorgt voor optimale stabiliteit. De hefcilinders van de stapelaar bevinden zich aan beide zijdes van de mast. Hierdoor heeft u altijd goed zicht naar voren.
Net als bij alle Armanni uitvoeringen is er optimaal gedacht aan veiligheid. De truck is voorzien van de nieuwste technologische functies op het gebied van veiligheid. De

Armanni Max modellen zijn in vergelijking met overige modellen het meest geschikt om te combineren met speciale toepassingen.
Armanni Max stapelaars zijn leverbaar met drie mogelijke hefcapaciteiten: 1300, 1600 of 2000kg.

Deze modellen kunnen allen geleverd worden met een 1600mm, 2500mm, 3000mm of een 3500mm mast.

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni 4 VIE

Zelfs het vervoeren van grotere volumes langwerpig materiaal is voor deze stapelaar geen probleem. Dankzij de 90 graden wendbare wielen kunnen goederen zowel frontaal als zijdelings vervoerd worden. De hefcilinders bevinden zich aan beide zijdes van de mast, waardoor er in alle gevallen goed zicht is door de mast heen. De Armanni is zeer robuust en is zo ontworpen dat het intensief vervoeren van zwaardere ladingen geen probleem is.


De stapelaar heeft 5 contactpunten met de grond en is voorzien van een uitstekend demping systeem. Dit zorgt voor optimale stabiliteit en maakt gebruik op ongelijke en ruige ondergronden mogelijk. Net als de andere trucks van Armanni is ook de 4 Vie voorzien van alle moderne veiligheidsfuncties. 

Armanni Vie is te leveren met een hefcapaciteit van 1200, 1500 of 2000kg. Daarnaast kunt u kiezen tussen een mast een 1600, 2500, 3000 of 3500mm mast.

Armanni elektrische stapelaar

Voorzetapparatuur

PTB Transportmiddelen heeft ook een ruim aanbod voorzet apparatuur zoals onder andere klemmen en schepbakken

ontdek meer
magazijnwagens fetra

Magazijnwagens

Van bijzetwagen tot magazijnwagen. Uitstekende mobiele oplossingen voor in uw magazijn .

ontdek meer
intern transport

Heftruck verhuur

Of u nu een kleine wendbare heftruck zoekt of een zware heftruck voor grote klussen. Alles tegen zeer scherpe prijzen!

Ontdek meer
Maatwerk PTB

PTB Special Products

Maatwerk Machines

PTB Special Products ontwikkelt en bouwt op maat gemaakte hef- en transportmachines. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van goederen met een extreem gewicht of afwijkende omvang. PTB bouwt machines volledig aangepast op uw specifieke transport wensen. Lees meer over PTB Special Products. 

PTB Specials

 

Armanni elektrische stapelaar

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen