De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Armanni stapelaar

Armanni stapelaar

Armanni stapelaar

Advies nodig? Wij helpen u graag:

Contact
Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Alfa MGF

De Alfa MGF van Armanni is dé handmatige stapelaar voor het vervoeren van cilindervormige objecten zoals blikken, containers, vaten of trommels. De diameter van het kiepsysteem is eenvoudig met de hand te verstellen. Naast het optillen kan de stapelaar materialen zowel voorwaarts als zijdelings kantelen.

De Alfa MGF kan heffen tot 1880 mm hoogte en kan heffen tot 1660 mm hoogte. De stapelaar heeft een hefvermogen van 200kg.

Veiligheid is een factor die bij Armanni altijd een belangrijke rol speelt in het ontwerp van transportmiddelen. De Alfa stapelaar voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en strenge regelgeving omtrent veiligheid.   

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Alfa MRL evo

De Alfa MRL evo van Armanni is een handmatige stapelaar waarmee je eenvoudig containers, bakken, kisten, pallets of reservoirs mee kunt tillen en kantelen.

De Alfa MRL kan kantelen met een hoek van -20 graden tot +20 graden. Dit type heeft een hefcapaciteit van 400kg

De Alfa stapelaars van Armanni zijn eenvoudig te bedienen danzij de handpomp en handel met daarop een bediening voor het neerzetten van ladingen.

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Alfa M

De Alfa M is een degelijke handmatige stapelaar van het onze leverancier Armanni.

De M 08 heeft een hefhoogte van 800 mm en kan geleverd worden met een hefvermogen van 0,5 ton of 1,0 ton. Het lastzwaartepunt is 600mm.

De Alfa M 16 is voorzien van een duplex mast en kan heffen tot 1600mm. Deze manuele stapelaar is leverbaar met een hefcapaciteit van 250, 500 of 1000kg.

De vorken van de Alfa M van Armanni zijn eenvoudig en snel te bedienen middels de handel aan de voorzijde van de stapelaar.
Een stapelaar die volledig voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en strenge regelgeving omtrent intern transport. De vorken zijn handmatig verstelbaar. Dit maakt de stapelaar geschikt voor ladingen van afwisselende dimensies.

Armanni is al jarenlang onze betrouwbare partner en één van de hoofdrolspelers in Europa op het gebied van intern transport. 

Meer informatie over dit product? meer informatie of neem direct contact op

Armanni Beta

Deze manuele stapelaar van Armanni wordt aangeboden in 2 modellen: de Beta M100 - 120/08 en de Beta M100 - 120/16. Het eerste model heeft een hefhoogte van 800mm en het tweede model een hefhoogte van 1600mm. Beide trucks kunnen worden geleverd met een hefvermogen van 1,0 ton en 1,2 ton.

Een robuuste truck met 1150mm vaste vorken. Deze stapelaar is hét alternatief voor een elektrische stapelaar. Handig in gebruik en ideaal voor situaties waar geen directe toegang is tot elektriciteit. 

Armanni stapelaar

Voorzetapparatuur

PTB Transportmiddelen heeft ook een ruim aanbod voorzet apparatuur zoals onder andere klemmen en schepbakken

ontdek meer
magazijnwagens fetra

Magazijnwagens

Van bijzetwagen tot magazijnwagen. Uitstekende mobiele oplossingen voor in uw magazijn .

ontdek meer
intern transport

Heftruck verhuur

Of u nu een kleine wendbare heftruck zoekt of een zware heftruck voor grote klussen. Alles tegen zeer scherpe prijzen!

Ontdek meer
Maatwerk PTB

PTB Special Products

Maatwerk Machines

PTB Special Products ontwikkelt en bouwt op maat gemaakte hef- en transportmachines. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van goederen met een extreem gewicht of afwijkende omvang. PTB bouwt machines volledig aangepast op uw specifieke transport wensen. Lees meer over PTB Special Products. 

PTB Specials

 

Armanni stapelaar

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen