De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Voorzetapparatuur

PTB Transportmiddelen heeft ook een ruim aanbod voorzet apparatuur zoals onder andere klemmen en schepbakken

ontdek meer
magazijnwagens fetra

Magazijnwagens

Van bijzetwagen tot magazijnwagen. Uitstekende mobiele oplossingen voor in uw magazijn .

ontdek meer
intern transport

Heftruck verhuur

Of u nu een kleine wendbare heftruck zoekt of een zware heftruck voor grote klussen. Alles tegen zeer scherpe prijzen!

Ontdek meer
Maatwerk PTB

PTB Special Products

Maatwerk Machines

PTB Special Products ontwikkelt en bouwt op maat gemaakte hef- en transportmachines. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van goederen met een extreem gewicht of afwijkende omvang. PTB bouwt machines volledig aangepast op uw specifieke transport wensen. Lees meer over PTB Special Products. 

PTB Specials

 

Magazijnstellingen

Wij zijn specialist in magazijninrichtingen en verkopen een uitgebreid pakket aan magazijnstellingen, in vele verschillende soorten, lengtes en hoogtes. Mede dankzij de uitgebreide range aan accessoires is het eenvoudig om een passende magazijninrichting te vinden voor bijvoorbeeld een klein kantoor magazijn, een smallegangenmagazijn of een volledig geautomatiseerd palletmagazijn.
Naast nieuwe magazijnstellingen verkopen wij ook regelmatig tweedehands magazijnstellingen en magazijninrichtingen.

BMWT keuring
Wij zijn BMWT gecertificeerd voor het uitvoeren van keuringen voor zowel uw logistiek materieel alsmede magazijnstellingen en magazijninrichtingen. De kwaliteit van de BMWT-keuringen wordt bewaakt door periodieke controles door TÜV Rheinland Nederland BV. Daarnaast controleert een onafhankelijke organisatie met objectieve steekproeven, de uitgevoerde keuringen.

Legbordstellingen
Legbordstellingen zijn zeer stabiel, dit komt door het ontwerp van de staanders in combinatie met de legborden en bijbehorende legborddragers. Legbordstellingen kunnen worden geleverd in meerdere uitvoeringen en afmetingen: de legborden worden geproduceerd in verschillende diepte en lengteafmetingen. De frames en achterzijde van de stelling worden naar keuze geleverd in open en gesloten uitvoering.

Gaaswanden
Gaaswanden zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Ze zijn te gebruiken als doorvalbeveiliging op palletstellingen, maar ook kunt u afschermings-'kooien' realiseren om machines, of de wanden gebruiken voor gesloten magazijnen.

Draagarmstellingen
Draagarmstellingen zijn ingenieuze producten met vele mogelijkheden. De draagarmstellingen zijn toepasbaar als enkel, en of dubbelzijdige stellingen, en leverbaar voor lichte en zware toepassingen. De zware uitvoering (”Heavy duty”) is tevens in meerdere uitvoeringen leverbaar.

Inrijstellingen
Onze inrijstellingen zijn bij uitstek geschikt voor een hoge opslagdichtheid. Door een beperking van het aantal gangpaden heeft u veel meer mogelijkheden tot efficiënt vullen van uw magazijn. Dit type stellingen worden veelal toegepast in koel- of vrieshuizen omdat de vloeroppervlakte wel 80% tot 85% effectief kan worden benut.

Grootvakstellingen
Onze grootvakstellingen zijn uitermate geschikt voor volumeopslag en vormen een goede oplossing tussen legbordstellingen en palletstellingen.


Wij bedienen klanten in heel Nederland, maar voornamelijk in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen