Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Nieuwe TransClusion lithium heftruck voor Bleyenberg Deurservice

Bleyenberg Deurservice heeft een nieuwe lithium heftruck aangeschaft bij PTB Transportmiddelen. De machine, een TransClusion FBE20L, heeft 2-ton hefvermogen en kan tot 5,5 meter heffen. Een compacte en onderhoudsvrije 360Ah lithium batterij voorziet de elektrische AC hef- en rijdmotoren van energie. Met behulp van de geïntegreerde sideshift kunnen grote pakketten deurpanelen nauwkeurig in stellingen geplaatst worden.

Nieuwe TransClusion lithium heftruck voor Bleyenberg Deurservice

 

 

Over Bleyenberg

Bleyenberg Deurservice is gespecialiseerd in het leveren van allerlei deuren, van industriële overheaddeuren en brandschermen tot openslaande garagedeuren. Vanuit een modern bedrijfspand in de stad Groningen is Bleyenberg werkzaam in de noordelijke drie provincies. Het bedrijf houdt zich met zowel nieuw- als verbouw bezig. Ook heeft het een reparatie en onderhoudsafdeling.

De oude LPG-heftruck was aan vervanging toe. De keuze om over te stappen op een elektrische machine was snel gemaakt. Omdat de heftruck voornamelijk binnen gebruikt wordt, zocht het bedrijf een compacte variant. Het voorstel van PTB om een lithium heftruck te overwegen werd enthousiast ontvangen, mede dankzij de voordelen die dit nieuwe type batterij biedt.

Nieuwe TransClusion lithium heftruck voor Bleyenberg Deurservice

De voordelen van lithium

Door de hoge energiedichtheid van de batterij is het accupakket relatief klein, dit resulteert in een compacte machine. De lithium batterij is onderhoudsvrij en kan op ieder willekeurig moment opgeladen worden, ongeacht het energieniveau. Dat kan bij de traditionele lood/zuur batterij niet want dat zou in dat geval de levensduur van de batterij serieus bekorten.

Wil je meer weten over de voordelen van lithium? Hier vind je meer informatie.

Met de aanschaf van de lithium heftruck zet Bleyenberg een belangrijke stap naar een duurzame vorm van intern transport. Wij zijn blij met het vertrouwen dat Bleyenberg in PTB heeft getoond en wensen de directie en medewerkers van Bleyenberg veel plezier met de nieuwe heftruck.   

Nieuwe TransClusion lithium heftruck voor Bleyenberg Deurservice

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: