Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Een blinkende heftruck voor Wolfard & Wessels

Wolfard & Wessels Werktuigbouw heeft PTB Transportmiddelen gevraagd een nieuwe heftruck te leveren. Het eindresultaat mag er zijn. Een robuuste elektrische 3,5-tons heftruck met driedelige mast waarmee tot 4,8 meter geheven kan worden.

Een blinkende heftruck voor Wolfard & Wessels

 

Het bedrijf

Wolfard & Wessels is gespecialiseerd in het opleveren van piping projecten voor schepen en megajachten. Deze opdrachten bestaan uit het inmeten, ontwerpen, produceren en installeren van piping systemen. Op de expeditieafdeling van het bedrijf worden producten vanuit de fabriek opgeslagen en verzonden. De nieuwe TransClusion heftruck heeft een veelzijdige taak gekregen.

Een blinkende heftruck voor Wolfard & Wessels

PTB Transportmiddelen; al jarenlang leverancier

Al meer dan 30 jaar maakt Wolfard & Wessels gebruik van de dienstverlening van PTB. Jaarlijks worden machines onderhouden en gekeurd, en ook incidentele storingen en reparaties worden uitgevoerd door technici van PTB. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de door PTB geleverde machines deed het bedrijf ook ditmaal kiezen voor een heftruck uit het leverprogramma van PTB. De machine is uitgerust met volrubber banden, een geïntegreerde sideshift, een 80 volt batterij en is voorzien van een speciale grijze coating.

Wij bedanken Wolfard & Wessels voor het continue vertrouwen en wensen de medewerkers van het bedrijf veel werkplezier met de nieuwe heftruck!

Een blinkende heftruck voor Wolfard & Wessels

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: