Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Elektrische heftruck voor de Politie eenheid Noord-Nederland

Naast ondernemers of particulieren komen ook grote organisaties zoals de Politie bij PTB voor vragen omtrent intern transport. Onlangs heeft het beslaghuis van de politie eenheid Noord-Nederland, gevestigd aan de Sontweg in Groningen, een nieuwe elektrische heftruck aangeschaft met extra uitrusting, waarmee de politie in beslag genomen goederen beter kan verplaatsen.

Elektrische heftruck voor de Politie eenheid Noord-Nederland

 

De heftruck wordt gebruikt door het beslaghuis. Dit is een locatie waar alle in beslag genomen goederen, van de eenheid Noord-Nederland, wordt verzameld. De politie mag om drie redenen beslag leggen: om een strafbaar feit mee te bewijzen, om strafbare spullen van straat te halen of om iets af te pakken dat met crimineel geld gekocht is. Wanneer dit auto’s betreft zijn deze vaak lastig te vervoeren, waardoor een extra zwaar uitgeruste heftruck van PTB ideaal is.

Elektrische heftruck voor de Politie eenheid Noord-Nederland

 

De TransClusion heftruck dient als transportmiddel om onder andere auto’s te verplaatsen. De machine is uitgerust met een grote 80V 700Ah batterij en heeft 5000 kg hefvermogen. Naast deze sterke batterij is de heftruck voorzien van een Griptech vorkenversteller met sideshift en reachvorken. De reachvorken kunnen van 1450 mm uitgeschoven worden naar 2450 mm, wat ideaal is voor het heffen van grote goederen zoals auto’s.

Benieuwd wat PTB voor u kan betekenen? Neem contact op voor vragen of meer informatie!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: