Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Lange lasten verplaatsen met de zijladers van Bulmor, verkrijgbaar bij PTB

Het vervoeren van lange en zware materialen in kleine ruimtes is ingewikkeld. De zijladers van Bulmor maken het makkelijker, veiliger en efficiënter. PTB Transportmiddelen is dealer van Bulmor producten. Uitgebreide productkennis heeft het team van PTB opgedaan tijdens een fabrieksbezoek in Perg, Oostenrijk.

Bulmor zijlader Groningen

Hoe verplaats je lange en zware materialen? Of je nu houten planken, kunststof dakgoten of stalen buizen vervoerd, het zijn vaak lange pakketten. Deze lengtes maken het manoeuvreren in kleine ruimtes en over lange afstanden een ingewikkeld karwei voor standaard transportmiddelen.

De Oostenrijkse fabrikant Bulmor maakt dit karwei eenvoudig en veilig door een ruim assortiment zijladers te produceren. Met deze machines worden lasten in lengterichting vervoerd. Tijdens het rijden kunnen de goederen op het platform van de truck geplaatst worden voor extra stabiliteit en de mogelijkheid door smalle doorgangen te rijden.

Multidirectional

Naast de conventionele zijlader produceert Bulmor ook elektrische multidirectional zijladers. Deze machines zijn ontworpen om met een druk op de knop, zonder te hoeven manoeuvreren, van rijrichting te veranderen. De technieken van de multidirectional zijlader zorgen ervoor dat de machine zowel als heftruck en als zijlader gebruikt kan worden. De machine kan snel manoeuvreren met hoge hefgewichten.   

elektrische multidirectional zijlader Bulmor

Tot 20 ton hefvermogen

De technische mogelijkheden van Bulmor producten gaan ver. Elke machine wordt klantspecifiek geproduceerd. Machines worden geleverd met hefvermogens tot 20 ton. Daarom past het product goed bij het assortiment van PTB. Als onderdeel van de PTB Group, produceert PTB Special Products al tientallen jaren machines op maat voor bedrijven die onconventionele en zware goederen verplaatsen.

Bulmor zijladers zijn ingenieus ontworpen voor veilig en efficiënt vervoer van lange en zware materialen. Wat kan een Bulmor zijlader voor uw bedrijf betekenen?

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: