Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Li-ion stapelaar, pallettruck en magazijnstellingen voor Toolmax

Toolmax is gespecialiseerd in online verkoop van professioneel gereedschap. Het logistiek centrum in Groningen groeit. Voor de uitbreiding van het magazijn mocht PTB Transportmiddelen palletstellingen, een elektrische palletwagen en een elektrische meerij-stapelaar leveren.

lithium stapelaar

De stapelaar wordt binnen het bedrijf gebruikt het verplaatsen van voorraden in het magazijn. Door de steeds grotere afstanden koos Toolmax voor een stapelaar met meerijplatform. Dankzij de 210 Ah li-ion batterij is de stapelaar geschikt voor langdurig gebruik. Toolmax koos voor een machine met dit type batterij, om in drukke perioden de batterij tussentijds snel te kunnen bijladen. Li-ion batterijen kunnen in 30 minuten tot wel 80% worden bijgeladen. De palletstellingen worden gebruikt als opslagmiddel voor gereedschappen en verpakkingsmaterialen.

De elektrische TransClusion stapelaar heeft een hefvermogen van 1600 kg en kan met de driedelige mast tot 4,8 meter heffen. De li-ion batterij is onderhoudsvrij en kan op ieder moment opgeladen worden ongeacht het energieniveau. Dit type batterij heeft een tot wel drie keer langere levensduur dan een traditionele traktiebatterij.

We wensen de medewerkers van Toolmax veel plezier met de nieuwe transportmiddelen!

stapelaar afgeleverd

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: