Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Maatwerk stapelaar voor Twentse textielfabriek

Bij van Heek Textiles in Twente worden exclusieve weefsels geproduceerd voor afnemers wereldwijd. Deze textielproducten zijn vaak lang en daarvoor is het bedrijf op zoek gegaan naar een geschikt transportmiddel. Een standaardproduct was op de markt niet te vinden, daarom nam het bedrijf contact op met PTB Transportmiddelen. PTB heeft een standaard stapelaar uit zijn leverprogramma gekozen en deze herontwikkeld naar de wensen van de Twentse textielfabrikant.

Maatwerk stapelaar voor Twentse textielfabriek

 

PTB Special Products, het onderdeel van de PTB Group gespecialiseerd in maatwerk, heeft in zijn fabriek een standaard TransClusion stapelaar herontwikkeld. De stapelaar is voorzien van vorken van 1.800 millimeter en een lastzwaartepunt van 900 millimeter. Na de productie is de stapelaar met een CE certificaat geleverd. De machine heeft een hefvermogen van 1.500 kilo en kan tot 3 meter heffen. Van Heek zal de stapelaar tijdens productiewerkzaamheden gebruiken als transportmiddel voor lange textielproducten.

Maatwerk stapelaar voor Twentse textielfabriek

 

PTB Special Products ontwerpt en produceert voornamelijk zware interne transportmiddelen, zoals palletwagens en stapelaars. Deze machines worden wereldwijd gebruikt door gerenommeerde bedrijven zoals Philips, ASML, Deutsche Bahn en Lockheed Martin. Voor meer informatie: www.ptbspecial.com

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: