Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Magazijn assistent voor FritsJurgens

FritsJurgens ontwerpt en produceert speciale scharnieren voor taatsdeuren. Deze draaibare wand is in gesloten positie onzichtbaar. Vanuit het warehouse voorziet het bedrijf zijn partners van producten die wereldwijd verkocht worden. In het magazijn is sinds kort een nieuwe driewiel TransClusion heftruck in gebruik genomen. De machine is geleverd door PTB Transportmiddelen.

Magazijn assistent voor FritsJurgens

 

De techniek

De heftruck wordt elektrisch aangedreven en is voorzien van een driedelige mast. Dankzij deze mast is de machine compact in zowel de lengte en breedte, alsook de hoogte. Omdat de heftruck, dankzij het compacte ontwerp, weinig manoeuvreerruimte benodigd, heeft FritsJurgens de vloeroppervlakte van zijn magazijn optimaal kunnen benutten.

Magazijn assistent voor FritsJurgens

 

De samenwerking

FritsJurgens is gevestigd nabij de stad Groningen, dicht bij PTB Transportmiddelen. Het bedrijf heeft voor een TransClusion heftruck van PTB gekozen, met het oog op kwaliteit en snelle persoonlijke service. De medewerkers van het bedrijf zijn enthousiast over het gebruiksgemak en compacte ontwerp van de heftruck.

Wij wensen de medewerkers van FritsJurgens veel werkplezier met de nieuwe heftruck!

Magazijn assistent voor FritsJurgens

 

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: