Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Magazijninrichting geleverd: stapelaar en palletstellingen

Medisit en Meneer Kooi zijn bedrijven gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve en innovatieve medische hulpmiddelen. De bedrijven hebben een gezamenlijk magazijn waarvoor PTB palletstellingen en een nieuwe TransClusion stapelaar heeft geleverd. De palletstellingen zijn door PTB technici geïnstalleerd en gekeurd.

Magazijninrichting geleverd: stapelaar en palletstellingen

 

Over de bedrijven

Medisit levert medische zitoplossingen, zoals tabouretten, zadelkrukken, behandel- en patiëntenstoelen via een dealernetwerk aan de eindgebruiker. Meneer Kooi is totaalleverancier van zorghulpmiddelen en levert met name aan zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen, verpleeghuizen en gehandicapteninstellingen.
 

Magazijninrichting geleverd: stapelaar en palletstellingen

De stapelaar heeft binnen de bedrijven een veelzijdige taak, waaronder het laden en lossen van vrachtwagens en het verplaatsen van voorraden in het magazijn. De palletstellingen worden gebruikt als opslagmiddel voor hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen. Alle door PTB geleverde producten, zowel de stellingen als de stapelaars, worden standaard door PTB van een Arbo-veiligheidskeuring voorzien.

De compacte elektrische TransClusion stapelaar heeft een hefvermogen van 1.500 kg en kan tot 3.600 mm heffen. De  onderhoudsvrije batterijen en ingebouwde 220v oplader bieden gebruiksgemak en lage onderhoudskosten.

Wij wensen de medewerkers van Medisit en Meneer Kooi veel werkplezier met de nieuwe transportmiddelen!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: