Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

PTB Levert Linde Heftruck aan Score BV


Score BV, fabrikant van ergonomische zitoplossingen, heeft haar intern transport vloot vernieuwd met een driewiel Linde heftruck. PTB heeft een jonge occasion afgeleverd, exact volgens de wensen van het bedrijf. Score heeft wederom gekozen voor een E16 model, een compacte 3-wielige elektrische heftruck. De heftruck heeft een hefvermogen van 1600 kilo en kan tot 4,6 meter heffen. Met een triplex freelift-mast, joy-stick  bediening en geïntegreerde sideshift is deze machine van alle gemakken voorzien.

PTB Levert Linde Heftruck aan Score BV

Score bestaat uit twee bedrijven die samenwerken om ergonomische bedrijfsstoelen en accessoires te produceren en op de markt te brengen. De producten van Score worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd. De producten van Score zijn overal te vinden, van kantoren tot ziekenhuizen, van supermarkten tot vliegvelden. Daarnaast produceert en verkoopt een onderdeel van Score: ErgoXS, tegenwoordig standaard en op maat gemaakte systemen om beeldschermen te verrijden en bevestigen. 

PTB Levert Linde Heftruck aan Score BV

 

Naast PTB Transportmiddelen wordt ook PTB Machinefabriek regelmatig betrokken bij Score haar activiteiten. PTB Machinefabriek produceert van allerlei onderdelen voor de zitoplossingen van het bedrijf. Van productiemiddelen en machines, tot onderdelen voor de producten.

Wij wensen het personeel van Score veel werkplezier met de heftruck!

Meer informatie over Score vind je op: www.zitten.nl

Meer informatie over ErgoXS vind je op: www.ergoxs.com

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: