Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Stap over op elektrische heftrucks voor een schonere werkomgeving!

Weg met dieselheftrucks! De Nederlandse Arbeidsinspectie (NLA) hamert op het verminderen van dieseluitstoot, vanwege de kankerverwekkende eigenschappen ervan. Daarom gaat de NLA strenger controleren op heftrucks met dieselmotoren. Dit geeft bedrijven de perfecte gelegenheid om over te stappen naar een milieuvriendelijker alternatief: de elektrische heftruck. Bij PTB Transportmiddelen ben je daarvoor aan het juiste adres!

Vervang je dieselheftrucks

Bedrijven die nog dieseltrucks binnen gebruiken met een hefvermogen tot 12 ton moeten deze volgens brancheorganisatie BMWT Keur binnen zes maanden vervangen. Ondanks dat het gebruik van LPG-heftrucks binnen nog steeds toegestaan is wil je als bedrijf natuurlijk het beste voor je medewerkers, en dat betekent schone lucht. De oplossing? De elektrische heftrucks van PTB Transportmiddelen.

Onderhoudsvrije Li-ionbatterij

Bij PTB zijn kwalitatief hoogwaardige, elektrische heftrucks van het merk TransClusion verkrijgbaar met hefvermogens van 2 tot 15 ton. De heftrucks zijn verkrijgbaar met diverse opties zoals een:

  • sideshift;
  • hydraulische vorkverstelling;
  • joystickbediening;
  • cabine.

De TransClusion heftrucks rijden op een onderhoudsvrije Li-ionbatterij en elektrische AC-motoren. Deze zorgen voor een krachtig en comfortabel rijgedrag. De trucks zijn verder ergonomisch ontworpen en uitgerust met een comfortabele bestuurdersplaats en intuïtieve bedieningsfuncties binnen handbereik.

Het zwaardere werk

De heavy duty heftrucks zijn compact en ideaal voor het zwaardere werk binnen gebouwen. Denk hierbij aan machines met een hoge hefcapaciteit, zoals 10- en 15-tonners. Deze worden ingezet bij machineverhuizingen of het verplaatsen van zware lasten in een beperkte ruimte. PTB verkoopt én verhuurt deze elektrische heftrucks, en dat voor een competitieve prijs.

Ga voor elektrisch

Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment elektrische heftrucks van PTB, en maak vandaag nog de overstap naar een schonere en efficiëntere werkomgeving.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: