Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Orderpicktruck

De orderpicktruck wordt gebruikt om veilig en efficiënt orders in een magazijn te verzamelen. Heeft u een betrouwbare en veilige orderpicktruck nodig? Bij PTB Transportmiddelen bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wat is een orderpicktruck?

De orderpicktruck wordt ook wel een orderverzameltruck genoemd. Een orderpicktruck is een magazijntruck die gebruikt wordt voor het verzamelen van goederen waarbij de collies direct op de pallet wordt gelegd. Door een orderpicktruck te gebruiken, wordt het verzamelen van de goederen in minder tijd uitgevoerd wordt doordat de orderpicker minder hoeft te lopen.

We maken onderscheid tussen een horizontale en verticale orderpicktrucks. De horizontale orderpicktruck is ontwikkeld voor het verzamelen van goederen op vloerniveau. De verticale orderpicktruck is geschikt voor het verzamelen van goederen die op verschillende hoogtes zijn opgeslagen, voornamelijk in magazijnstellingen.

De orderpickertrucks zijn ontworpen om ergonomie en veiligheid te bieden aan de gebruiker.

TransClusion orderpicktruck 

Bij PTB Transportmiddelen bieden wij u de TransClusion orderpicktruck. Deze staat bekend als een betrouwbare, comfortabele en budgetvriendelijke machine. De TransClusion orderpicktruck beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Volledig elektrisch (AC) aangedreven
  • CE-gecertificeerd & BMWT-gekeurd
  • Modellen met hoge rijsnelheid
  • Snelle levering van onderdelen
  • Verschillende vorkafmetingen, ook voor het vervoer van meerdere pallets

Lees hier meer over het merk TransClusion. Interesse in een orderpicktruck van TransClusion? Vraag direct een offerte aan.

Orderpicktruck bekijken? Kom langs!

Benieuwd naar onze orderpicktrucks? Kom op afspraak langs in onze showroom. Uiteraard kunt u ons ook bellen of via onderstaande knop direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
 

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: