Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Heftruck onderdelen

Ben je op zoek naar heftruckonderdelen? Dan ben je bij PTB Transportmiddelen aan het juiste adres. Je kunt bij ons heftruckonderdelen vinden voor een scherpe prijs. We hebben de juiste onderdelen voor je heftruck in onze grote voorraad. Voor verschillende merken en type heftrucks bieden we onderdelen op het gebied van transport. Wanneer je contact met ons opneemt en meer informatie aanlevert, kunnen we kijken of we het onderdeel of de onderdelen direct kunnen leveren.

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor PTB Transportmiddelen?

PTB Transportmiddelen is opgericht in 1897 en voorzien van BMWT-Keur. We bieden totaaloplossingen en klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Zo bieden we altijd een klantspecifieke oplossing. Wat verder belangrijk is om over ons te weten:

  • Je kunt bij ons terecht voor elk merk heftruck
  • Af te halen bij ons magazijn in Groningen
  • Op te sturen naar je adres
  • Snelle levertijden
  • Persoonlijk advies voor de juiste onderdelen

Naast het bestellen van onderdelen, kunnen we de bestelde onderdelen ook voor je monteren op je machine. Zo kun je van ons een complete service verwachten. Onze ervaren servicemonteurs helpen je graag met het monteren. Dit scheelt jou weer tijd.

Verschillende merken en machines

Wij leveren verschillende merken en machines. Je kunt bij ons terecht voor heftrucks, stapelaars, palletwagens, veegmachines, schrobmachines, hoogwerkers en nog veel meer. De merken waar wij machines van leveren zijn onder andere TransClusion, Komatsu, Hyundai, Nichiyu, en Nissan.

Meer weten over onze heftruck onderdelen?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een offerte. Ook kun je contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij je helpen met elk vraagstuk. Wanneer je voor PTB Transportmiddelen kiest, kies je voor specialisten met jarenlange ervaring in transport. Wij ontzorgen je met nuchter advies en betrouwbare en betaalbare producten.

 

 

Offerte aanvragen Occasions bekijken

 

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: