Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Heftruck onderdelen

Bent u op zoek naar heftruck onderdelen? Dan bent u bij PTB Transportmiddelen aan het juiste adres. U kunt bij ons heftruck onderdelen vinden voor een scherpe prijs. Wij hebben de juiste onderdelen voor uw heftruck in onze grote voorraad. Voor verschillende merken en type heftrucks bieden wij onderdelen op het gebied van transport. Wanneer u contact met ons opneemt en meer informatie aanlevert, kunnen wij kijken of het onderdeel of de onderdelen direct kunnen leveren.

Contact opnemen

 

Offerte aanvragen

 

Waarom kiezen voor PTB Transportmiddelen?

PTB Transportmiddelen is opgericht in 1897 en voorzien van BMWT-keur. Wij bieden totaaloplossingen en klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Zo bieden we altijd een klantspecifieke oplossing. Wat verder belangrijk is om over ons te weten:

  • U kunt bij ons terecht voor elk merk heftruck
  • Af te halen bij ons magazijn in Groningen
  • Op te sturen naar uw adres
  • Snelle levertijden
  • Persoonlijk advies voor de juiste onderdelen

Naast het bestellen van onderdelen, kunnen wij de bestelde onderdelen ook voor u monteren op uw machine. Zo heeft u een complete service. Onze ervaren servicemonteurs helpen u graag met het monteren. Dit scheelt u weer tijd.

Verschillende merken en machines

Wij leveren verschillende merken en machines. u kunt bij ons terecht voor heftrucks, stapelaars, palletwagens, veegmachines, schrobmachines, hoogwerkers en nog veel meer. De merken waar wij machines van leveren zijn onder andere TransClusion, Komatsu, Hyundai, Nichiyu, Nissan.

Meer weten over onze heftruck onderdelen?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een offerte. Ook kunt u contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij u helpen met uw vraagstuk. Wanneer u voor PTB Transportmiddelen kiest, kiest u voor specialisten met jarenlange ervaring in transport. Wij ontzorgen u door nuchter advies en betrouwbare en betaalbare producten.

 
 

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: