Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Waarom PTB?

PTB Transportmiddelen helpt u met een efficiënt en veilig magazijn of werkplaats. Dit doen wij met onze betrouwbare producten en diensten. Laat u ontzorgen door nuchter advies en betrouwbare en betaalbare producten. Wij leveren alles voor uw magazijn of werkplaats; van heftrucks tot steekwagens en van magazijnstellingen tot reinigingsmachines. Daarnaast kunnen wij al deze producten onderhouden en voorzien van wettelijke keuring

 

Onderdeel van de PTB Group

ptb group groningen

PTB Transportmiddelen is onderdeel van de PTB Group, een collectief van vier werkmaatschappijen: PTB Transportmiddelen, PTB MachinefabriekPTB Special Products en TransClusion. PTB Special Products ontwerpt en bouwt maatwerk transportmiddelen, zoals palletwagens met 50 ton (!) hefvermogen, voor klanten zoals Philips, ASML, Deutsche Bahn, Mercedes-Benz en Hitachi. TransClusion is importeur en distributeur van transportmiddelen en levert logistieke oplossingen via een landelijk dealernetwerk. PTB Machinefabriek is een full-service machinefabriek in Groningen, gespecialiseerd in verspaning van metalen en kunststoffen, machinebouw, het ontwerpen en produceren van gereedschappen en het onderhouden en reviseren van machines.

Meer over PTB

 

Ervaring als fabrikant

fabrikant transportmiddelen nederland

Ons assortiment transportmiddelen wordt in verschillende fabrieken geproduceerd. Onze producten worden door onze inkoopafdeling gekozen met kennis van productie. Zware transportmiddelen ontwerpen én produceren wij zelf. Zo zijn wij ervaren in het herkennen van kwaliteitsproducten, van constructie en elektronica, tot aandrijving en hydrauliek. Dagelijks werken onze eigen engineers aan speciale transportmiddelen voor hefgewichten tot 60 ton. Hun kennis wordt gedeeld binnen ons team, zodat iedere werknemer beschikt over diepgaande kennis van onze transportmiddelen. 

Onze maatwerk machines

 

Opgericht in 1897

historie ptb groningen

PTB is opgericht in 1897 en is van oudsher een Gronings familiebedrijf. De onderneming is sinds de 19e eeuw gegroeid van een stoomsmederij in de Groningse binnenstad (toen nog firma Pot en Ter Borg geheten) tot een groep van inmiddels vier bedrijven. Alle ondernemingen richten zich op klantspecifieke oplossingen, van maatwerk machinedelen tot magazijninrichting. De organisatie produceert allerlei innovatieve producten voor klanten over de hele wereld. 

Meer historie

 

Totaaloplossingen

alles voor uw magazijn

PTB Transportmiddelen denkt in totaaloplossingen. Niet ons assortiment is het uitgangspunt voor de keuze van interne transportmiddelen, maar uw bedrijf, uw producten en uw medewerkers. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste reinigingsmethode, transport- en opslagmiddelen voor een zo efficiënt mogelijk bedrijfsproces. In ons assortiment vindt u daarom niet alleen transportmiddelen zoals palletwagens, stapelaars en heftrucks, maar ook magazijnstellingen en reinigingsmachines.

Onze producten

 

Persoonlijke service

vriendelijke heftruck service

Bij PTB bent u geen nummer. Onze duidelijke en nuchtere communicatie resulteert in heldere afspraken. Op deze manier houden wij onze klanten tevreden en kunnen wij uw producten snel en voordelig produceren. Het team van PTB is ervaren; veel van onze medewerkers werken al tientallen jaren bij PTB. Daarom kennen wij de wensen van onze klanten als geen ander.

Contact met PTB

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. 

 

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: