Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Wat is TransClusion?

TransClusion is leverancier van rijdende transportmiddelen, zoals heftrucks, palletwagens, stapelaars en elektrotrekkers. TransClusion is onderdeel van de PTB Group. TransClusion is ontstaan vanuit de behoefte om een eigen lijn machines te ontwikkelen, die precies voldoet aan de wensen van de klantenkring van PTB. Ongeveer 25 jaar geleden begon PTB Transportmiddelen al met haar eigen heftrucks, de welbekende oranje "PTB-heftruck". Sinds 2013 heeft de ontwikkeling van deze machines een eigen naam gekregen: TransClusion. U herkent de machines aan de opvallende rode kleur. 

 

Betrouwbare en betaalbare machines

TransClusion produceert zijn machines door de fabricatie van de machines uit te besteden aan OEM fabrikanten in Azië en Europa. We bezoeken onze fabrikanten regelmatig om nieuwe innovaties te integreren en kwaliteit te bewaken. Componenten voor de assemblage van de machines gebruiken we van gerenommeerde fabrikanten, zoals LPG-motoren van Nissan, dieselmotoren van Mitsubishi, elektrische motor controllers van Curtis, transmissies van Okamura en elektrische aandrijvingen van ZF. De combinatie van kwaliteitscomponenten en productie in OEM fabrieken, leidt tot kwalitatief hoogstaande machines voor een scherpe prijs. Deze OEM fabrieken gebruiken wij niet de enige; ook andere bekende merken laten bij deze fabrikanten hun machines produceren.

Kennis van fabricage

Naast standaardmachines zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en magazijnstellingen verkoopt PTB ook maatwerk machines. Deze producten ontwerpen en produceren wij zelf. Bedrijven zoals Philips, Deutsche Bahn, ASML en Hitachi zijn klanten en gebruiken onze maatwerk machines. Dit zijn veelal pallettrucks en stapelaars met hefvermogens van 5 tot 55 ton. De ontwikkeling van deze machines wordt uitgevoerd door PTB Special Products. De kennis van het construeren van deze apparaten gebruiken we voor het samenstellen van de TransClusion machines, die wij elders produceren. 

maatwerk voor Deutsche Bahn

Snelle levering van onderdelen voor onderhoud

Onderdelen voor TransClusion machines heeft PTB veelal op voorraad. Onze servicedienst met gecertificeerde monteurs voert dagelijks onderhoud en keuringen uit. Niet alleen TransClusion machines, ook alle andere merken machines onderhouden wij. 

BMWT-keur & CE

Elke nieuwe TransClusion machine voldoet aan alle relevante normen en richtlijnen en is daarom CE-gemarkeerd. Elke machine wordt voor aflevering gekeurd door een van onze gecertificeerde keurmeesters. 

heftruck keuring groningen

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over onze bedrijven, merken en machines tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: