De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

header ptb transportmiddelen

Over PTB

Route plannen? Navigeer naar PTB

Plan route

Over PTB

PTB Transportmiddelen
PTB Transportmiddelen is de specialist in het oplossen van interne transportproblemen. PTB Transportmiddelen beschikt hiervoor over een ruim assortiment standaard heftrucks, stapelaars, pallettrucks en reinigingsmachines; zowel nieuw als tweedehands. Ook verhuur van de verschillende machines behoort tot de mogelijkheden. Zelf al een machine in uw bezit? Dan kan PTB Transportmiddelen de periodieke keuringen en het onderhoud van deze machines verzorgen.

Pot ter Borg historie

Voor specifieke transportproblemen heeft PTB de expertise in huis voor maatwerkoplossingen. Deze maatwerkoplossingen en speciale machines fabriceert PTB zelf onder het merk: "PTB Special Equipment". Verder levert PTB magazijninrichtingen en industriële reinigingsmiddelen en apparatuur.

Naast de machines levert PTB tevens de afgeleide apparatuur. Zoals industrietrekkers, hoogwerkers, verreikers, schepbakken, rotators en andere voorzetdelen.

Voor revisie, montage en reparatie beschikt PTB over een moderne werkplaats. Een 24-uurs servicedienst staat paraat om eventuele storingen op locatie te verhelpen. Ook voor de aanschaf of het bestellen van onderdelen kunt u ook bij ons terecht.

  • Laag investeringsbedrag
  • Bewezen kwaliteit
  • Gunstige prijsstelling van onderdelen
  • Zeer servicevriendelijk
  • Landelijk opererende servicedienst

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen