De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

BMWT keuring

BMWT keuring

Heftruck en magazijn BMWT keuringen

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van hun personeel bij het werken met logistiek materieel. Werknemers moeten blindelings erop kunnen vertrouwen dat ze werken met veilige heftrucks of ander materieel. Vanuit deze wettelijke verantwoordelijkheid zijn werkgevers verplicht hun logistiek materieel periodiek te laten keuren.

Naast de verplichte keuring voor logistiek materieel geldt deze periodieke keuring ook voor magazijnstellingen. Als er van een bestaand magazijn nog geen opstellingstekening is, kunnen wij u voorzien van een actuele tekening. Nieuwe stellingen worden, indien door ons gemonteerd, altijd afgeleverd inclusief een veiligheidskeuring en voorzien van tabellen met belastingsgegevens.

BMWT gecertificeerd

PTB is BMWT gecertificeerd voor het uitvoeren van keuringen voor zowel uw logistiek materieel alsmede magazijnstellingen. De kwaliteit van de BMWT-keuringen wordt bewaakt door periodieke controles door TÜV Rheinland Nederland BV. Daarnaast controleert een onafhankelijke organisatie met objectieve steekproeven, de uitgevoerde keuringen. Met ervaren, deskundige keurmeesters garanderen wij u dat uw truck of ander logistiek materieel, na goedkeuring, veilig is voor inzet. Krijgt u bezoek van de Arbeidsinspectie en kunt u hij een recent keuringsrapport overleggen, dan kan een inspectie van de machine of truck door deze dienst, achterwege blijven. U heeft dan voldaan aan uw wettelijke verplichting en voorkomt daardoor dat de Arbeidsinspectie u beboet.

  • BMWT keuring van heftrucks, stapelaars en pallettrucks
  • BMWT keuring van magazijnstellingen
  • Goed uitgeruste servicewagens voor reparaties op locatie
  • Mogelijkheid tot vervangend materieel

Meer informatie? Wij helpen u graag

contact

PTB heeft een onafhankelijk klachtensysteem en biedt de mogelijkheid een second opinion op te vragen. Dit verzekert u van een professionele keuring. PTB keurt heftrucks en magazijnstellingen door heel Nederland, maar voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe.

  • PTB Group sinds 1897
  • Gunstige prijsstelling van onderdelen
  • Landelijk opererende servicedienst

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen