De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Schrobmachines

Schrobmachines

Voorzetapparatuur

PTB Transportmiddelen heeft ook een ruim aanbod voorzet apparatuur zoals onder andere klemmen en schepbakken

ontdek meer
magazijnwagens fetra

Magazijnwagens

Van bijzetwagen tot magazijnwagen. Uitstekende mobiele oplossingen voor in uw magazijn .

ontdek meer
intern transport

Heftruck verhuur

Of u nu een kleine wendbare heftruck zoekt of een zware heftruck voor grote klussen. Alles tegen zeer scherpe prijzen!

Ontdek meer
Maatwerk PTB

PTB Special Products

Maatwerk Machines

PTB Special Products ontwikkelt en bouwt op maat gemaakte hef- en transportmachines. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van goederen met een extreem gewicht of afwijkende omvang. PTB bouwt machines volledig aangepast op uw specifieke transport wensen. Lees meer over PTB Special Products. 

PTB Specials

 

Schrobmachines

Een vloer wordt pas echt goed schoon indien deze regelmatig geschrobd wordt. Handmatig schrobben wordt bij grote vloeroppervlakken al snel inefficiënt. In dat geval zal het gebruik van een schrobmachine een betere oplossing zijn.

PTB Transportmiddelen heeft voor ieder vloeroppervlak een geschikte schrobmachine in haar assortiment. Zowel éénschijfmachines als schrob- en zuigcombinaties. De veeg, schrob -en zuigcombinaties kunnen worden geleverd in een loopuitvoering en een zituitvoering.

Door de diversiteit in de te leveren schrobmachines is er altijd een oplossing voor uw specifieke situatie voor handen. Van het reinigen van kleine ruimtes zoals toiletten en trappenhuizen tot aan complete bedrijfshallen en magazijnen. PTB heeft de schrobmachine die bij u past.

PTB levert professionele veegmachines, veegzuigmachines en schrobmachines.

Rondslingerend afval en vuil op vloeren staat niet alleen slordig, maar het kan ook onveilige situaties opleveren. Voor het weg nemen van de risico’s is het goed kunnen reinigen van vloeren van groot belang. De bezem zal dus regelmatig ter hand moeten worden genomen, grote oppervlakken handmatig vegen wordt echter al snel inefficiënt. Bij grotere vloeroppervlakken zal machinaal reinigen vaak een betere oplossing zijn.

Wij hebben machines voor gebruik binnen en voor gebruik buiten. Machines voor smalle winkelpaden en machines voor grote bedrijfspanden. Liever zitten of toch meelopen? PTB kan voor iedere toepassing een passende machine leveren.

Ons werkgebied gaat  verder dan de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bedienen klanten door heel Nederland.

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen