De specialist in intern transport sinds 1897

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Maatwerk

Maatwerk

Special Products

Het heffen van extreme gewichten, het verplaatsen van goederen in zeer smalle gangpaden of het vervoeren van producten met afwijkende formaten. Met een op maat gemaakte machine van PTB is alles mogelijk. Wij ontwerpen en ontwikkelen uiteenlopende machines op maat. Denk bijvoorbeeld aan zwaarlast pallettrucks, stapelaars, palletwagens, industriële trekkers, hefmachines en andere interne transportmachines. 

Sinds 1897

Al sinds 1897 zijn wij actief in de intern transport sector. Met onze jaren lange ervaring weten wij als geen ander wat de knelpunten kunnen zijn op het gebied van intern transport. Wij doen er alles aan om uw transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

Uniek aanbod

Van ontwerp tot eindproduct. Wij verzorgen het gehele proces en werken altijd in nauw contact met onze klanten. De maatwerk machines worden ontworpen door onze ervaren tekenaars en vervolgens ontwikkeld in onze machinefabriek. Dankzij de korte communicatielijnen en nauwe samenwerking tussen onze specialisten en met de klant kunnen wij machines bieden die precies aansluiten bij uw wensen. 

Internationale referenties

Wij hebben in de afgelopen 10 jaar machines ontwikkeld voor zowel mkb's als multinationals. Bedrijven die we onder andere geholpen hebben op het gebied van intern transport zijn ASML, Nedtrain, Korps Landelijke Politiediensten, Philips, Mercedez-Benz en Hitachi. Kijk voor meer informatie op  www.ptbspecial.com  of neem contact met ons op.

ptb special

 pallettruck

Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen
Blijf op de hoogte van de laatste transportoplossingen