Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

In één dag een operationeel magzijn

Heeft u een magazijn, maar weet u niet hoe u deze het beste in kunt richten? PTB Transportmiddelen regelt het ontwerp, de constructie en de oplevering van uw magazijn. Voor FredParket.nl in Kootstertille, Friesland, hebben wij een compleet bedrijfsklaar project afgerond.

De uitdaging van de klant

FredParket.nl is gespecialiseerd is in het leggen van PVC en laminaat vloeren. Door aanhoudende groei had de klant extra opslag ruimte nodig. FredParket.nl kwam met de aanvraag om op korte termijn een magazijn volledig in te richten met palletstellingen en interne transportmiddelen. Het pand is door PTB binnen één dag opgeleverd met stellingen, elektrische stapelaar en universele handpallettruck. Met als resultaat dat de klant zonder vertragingen met de zijn werkzaamheden door kon gaan.

Van leeg pand naar klaar voor gebruik


Of het nu om kleine of grote magazijnen gaat; PTB Transportmiddelen is hèt bedrijf voor levering van opslag- en transportmiddelen. Binnen één of enkele dagen bent u volledig operationeel met veilig en betrouwbaar materiaal.

Hoe PTB dit doet:


-          Het in kaart brengen van de vraag

-          Het benodigde materiaal verzamelen

-          Monteren en installeren

-          Het keuren volgens BMWT richtlijnen

-          Kant en klaar opleveren

Onze stellingen zijn snel en gemakkelijk samen te stellen. Wij beschikken over een grote voorraad aan stellingen en machines die direct leverbaar zijn. Mocht een machine of opslagsysteem niet op voorraad zijn? PTB lost het op.

Het vertrouwen van FredParket.nl in de service en oplossingen van PTB Transportmiddelen wordt bijzonder op prijs gesteld. Wij wensen FredParket.nl veel groei en werkplezier in het nieuwe pand.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: