Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Reinigingsmachines voor Logistiek Centrum Westpoort

Logistiek Centrum Westpoort (LCW) heeft fors uitgebreid. Mede daarom hebben ze nieuwe reinigingsmachines aangeschaft bij PTB Transportmiddelen.

Reinigingsmachines voor Logistiek Centrum Westpoort

Over Logistiek Centrum Westpoort

Logistiek Centrum Westpoort (LCW) is actief in transport, opslag en distributie van onder andere levensmiddelen, interieurelementen, meubilair en bouwmaterialen. Met een team van ruim 100 vakkundige medewerkers is geen logistieke uitdaging teveel.

Door hun forse uitbreiding is het oppervlak van de opslag met 8000 m2 vergroot: van 15.000 m2 naar 23.000 m2 . De nieuwe ruimte is speciaal ingericht voor foodproducten. 

Reinigingsmachines voor Logistiek Centrum Westpoort

Nieuwe Fimap reinigingsmachines

Voor het schoonhouden van deze ruimte heeft LCW twee nieuwe Fimap reinigingsmachines aangeschaft bij PTB Transportmiddelen. Naast transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks en magazijnstellingen faciliteert PTB Transportmiddelen ook in reinigingsmachines als totaaloplossing voor logistieke bedrijven.

 

Advies van PTB Transportmiddelen

LCW heeft op basis van het advies van PTB gekozen voor een veegmachine en een schrobmachine. De veegmachine wordt ingezet voor de algemene reiniging van de expeditie- en opslaghallen. Na het vegen worden de vloeren geschrobd met de schrobmachine. Deze combinatie leidt tot een nette en schone vloer. De machines zijn allebei voorzien van een zitplaats zodat de operator rijdend het vloeroppervlak kan reinigen.

Benieuwd wat PTB Transportmiddelen voor u kan betekenen? Neem contact op voor vragen of meer informatie!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: