Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

Bouwservice Roblo blij met nieuwe elektrische TransClusion heftrucks

Bouwservice Roblo houdt zich bezig met verbouwingen, renovaties en onderhoud. PTB Transportmiddelen leverde recent twee TransClusion heftrucks aan het bedrijf in Schildwolde.  De heftrucks hebben een hefvermogen van 2500 kilo en worden met name gebruikt bij het laden en lossen van goederen.

Over de FBE25LF3

De elektrische heftrucks die PTB leverde aan Roblo hebben een sideshift waarmee de vorken eenvoudig naar links of rechts van het midden te verplaatsen zijn. Ook hebben de machines een hydraulische vorkversteller, waarmee de vorken van elkaar en naar elkaar toe versteld kunnen worden.

Dit kan handig zijn bij het vervoeren van pallets met afwijkende afmetingen. De heftrucks rijden op een Li-ionbatterij.

Bouwmateriaal verplaatsen

Bouwservice Roblo had al een heftruck in bezit die op gas rijdt, zocht een duurzaam alternatief om de CO2-uitstoot te beperken en besloot de elektrische heftrucks aan te schaffen. Eigenaresse Amanda is blij met de aankoop van de nieuwe heftruck.

Ze vertelt: “We laden en lossen dagelijks materialen zoals lood en pallets met dakpannen. Het verplaatsen van bouwmateriaal op het terrein is een zware klus. De heftrucks zijn hierbij onmisbaar. Door de tijdsbesparing en te investeren in de gezondheid van onze medewerkers verdient de aankoop zich bovendien gemakkelijk terug.”

Heftruckassortiment

PTB Transportmiddelen levert sterke en behendige heftrucks met diverse hefvermogens en technische eigenschappen. Wil jij de bedrijfsprocessen in je werkplaats of magazijn ook optimaliseren? 

Breng dan een bezoek aan de showroom, of neem voor meer informatie contact op met de afdeling verkoop. Telefoon: 050-5422844. E-mail: sales@ptb-group.eu.

 

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: