Neem contact op
  • Opgericht in 1897
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact

PTB breidt verhuurvloot elektrische heftrucks uit met zware machines

Recent zijn er bij PTB Transportmiddelen twee nieuwe heftrucks te huur van het merk TransClusion. Het gaat om een 5-tons en een 10-tons elektrische heftruck. Behendige en moderne machines, voorzien van lithiumbatterijen waar je geen omkijken naar hebt.

Bedrijfsverhuizingen en montageklussen

De 5-tons heftruck is voorzien van een 4,35 meter hoog heffende mast met lage doorrijdhoogte. Ook heeft de FBH50 een sideshift en non-marking banden. Een ideale machine voor bijvoorbeeld bedrijfsverhuizingen of montageklussen binnen.

De belangrijkste kenmerken

De 10-tons elektrische machine beschikt over een:

  • sideshift;
  • hydraulische vorkverstelling;
  • non-marking banden;
  • comfortabele cabine.

Breed inzetbaar

De ventielen worden uiterst nauwkeurig bediend met de vingertip-bediening. De breed instelbare vorken passen zelfs in de inrijdkokers van zeecontainers. De FBHE is dan ook voor veel toepassingen in te zetten.

Ruime vloot

PTB beschikt over een ruime vloot heftrucks met hefvermogens van 1,5 - 3,5 ton. De heftrucks in deze middenklasse zijn vaak voorzien van triplex masten, een sideshift, een vorkversteller en lithiumbatterijen.

Heftruckverhuur

De heftrucks van PTB zijn voor periodes van één dag tot vijf jaar of langer te huur. De heftrucks die worden verhuurd zijn verzekerd. Ook het heftruckonderhoud is onderdeel van de verhuur.

Meer weten?

Heb je tijdelijk een heftruck nodig? Met de heftrucks van TransClusion is je interne logistiek zo op orde. Neem voor meer informatie contact op met PTB Transportmiddelen. Telefoon: 050-422844. E-mail: transportmiddelen@ptb-group.eu.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren machines van o.a. de volgende merken: